SignCircle Consulting logo

Autamme selvittämään sopimusasiasi

Tarjoamme pelaajille kattavia konsultointipalveluja sopimusten tarkistukseen ja riitatilanteiden sovitteluun liittyen.

Apunasi taustalla toimii kokeneita ammattilaisia lakimiehistä kansainvälisiin huippuagentteihin. Katso koko tukiverkostomme tästä.

Varaa alta soittoaika, niin olemme sinuun yhteydessä! Ajan varaaminen on maksutonta, eikä sido sinua ostamaan palvelua.

Sopimusehdotuksen tarkistus

Saitko käteesi sopimusehdotuksen allekirjoitettavaksi, mutta sen sisältö arvelluttaa? Haluatko minimoida kauden aikana tapahtuvat ikävät riitatilanteet?

Tarjoamme apua sopimusehdotuksesi tarkastamisessa ja muuttamisessa niin, että se on kirjattu molempia osapuolia palvelevaan muotoon.

Varaa soittoaika
Hinta: 50€

Tuki riitatilanteessa

Sopimus on laadittu sitä varten, että siinä sovituista asiasisällöistä pidettäisiin kiinni ja luvattu sopimussisältö hoidetaan kunnialla osapuolien välillä.

Tarjoamme puolueettoman ratkaisun riitatilanteen ratkaisuun tarkastamalla pelaajasopimuksen sisällön, ja ehdottamalla jatkotoimenpiteitä.

Varaa soittoaika

Etkö halua varata soittoaikaa? Voit myös laittaa meille sähköpostia alta löytyvällä kaavakkeella, tai suoraan osoitteeseen info@signcircle.fi

Ota yhteyttä

Fysiikkaharjoittelun konsultointi ja ohjelmat

Etkö ole vielä koskaan aiemmin kehittänyt suorituskykyäsi fysiikkaohjelman avulla? Haluatko kehittyä paremmaksi pelaajaksi ja haastaa itseäsi?

Fysiikkaharjoittelu on urheilijalle lajista riippumatta todella tärkeää mm. Suorityskyvyn parantamisen ja loukkaantumisten ehkäisyn kannalta. Me haluamme auttaa sinua kehittymään ja neuvoa miten päästä alkuun fysiikkaharjoittelussa jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta. Haluamme auttaa sinua paremmaksi pelaajaksi. Kohtaamme urheilijat aina tapauskohtaisesti.

Fysiikkaharjoittelun konsulttinamme toimii fysiikkavalmentaja Jarno Jokihaara.

Alustava hinta: Ota yhteyttä niin selvitetään tarpeesi!
Sulje kalenteri
Lähetä meille postia!
Kiitos! Palautteesi on lähetetty. Jos lähetit kysymyksen, olemme yhteydessä mahdollisimman pian.
Hupsista! Joku meni vinoon. Kokeile uudestan tai lähetä postia info@signcircle.fi