SignCircle Consulting logo

Paremmat sopimukset - parempi joukkue

Tarjoamme joukkueille konsultointipalveluja, kuten ykilöllisten tarpeiden mukaan räätälöidyn sopimuspohjan valmistus tai valmiin sopimuspohjan muokkaus. Tarjoamme myös pelaajasopimuksiin liittyvien riitatilanteiden ratkaisuun puolueettoman asiantuntijan näkökulman ja riidan ratkaisuehdotukset.

Apunasi taustalla toimii kokeneita ammattilaisia lakimiehistä kansainvälisiin huippuagentteihin. Katso koko tukiverkostomme tästä.

Varaa alta soittoaika, niin olemme sinuun yhteydessä! Ajan varaaminen on maksutonta, eikä sido sinua ostamaan palvelua.

Sopimuspohjan suunnittelu

Haluatko minimoida kauden aikana tapahtuvat ikävät riitatilanteet tekemällä selkeämpiä sopimuksia?

Valmistamme käyttöösi sinun joukkueellesi räätälöidyn sopimuspohjan. Pystyt muokkaamaan valmista sopimuspohjaasi tarpeen mukaan jokaiseen pelaajasopimukseen.

Varaa soittoaika
Hinta: 200€

Tuki riitatilanteessa

Sopimus on laadittu sitä varten, että siinä sovituista asiasisällöistä pidettäisiin kiinni ja luvattu sopimussisältö hoidetaan kunnialla osapuolien välillä.

Tarjoamme puolueettoman ratkaisun riitatilanteen ratkaisuun tarkastamalla pelaajasopimuksen sisällön, ja ehdottamalla jatkotoimenpiteitä.

Varaa soittoaika

Etkö halua varata soittoaikaa? Voit myös laittaa meille sähköpostia alta löytyvällä kaavakkeella, tai suoraan osoitteeseen info@signcircle.fi

Ota yhteyttä

Fysiikkaharjoittelun konsultointi ja ohjelmat

Etkö ole vielä koskaan aiemmin kehittänyt suorituskykyäsi fysiikkaohjelman avulla? Haluatko kehittyä paremmaksi pelaajaksi ja haastaa itseäsi?

Fysiikkaharjoittelu on urheilijalle lajista riippumatta todella tärkeää mm. Suorityskyvyn parantamisen ja loukkaantumisten ehkäisyn kannalta. Me haluamme auttaa sinua kehittymään ja neuvoa miten päästä alkuun fysiikkaharjoittelussa jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta. Haluamme auttaa sinua paremmaksi pelaajaksi. Kohtaamme urheilijat aina tapauskohtaisesti.

Fysiikkaharjoittelun konsulttinamme toimii fysiikkavalmentaja Jarno Jokihaara.

Alustava hinta: Ota yhteyttä niin selvitetään tarpeesi!
Sulje kalenteri
Lähetä meille postia!
Kiitos! Palautteesi on lähetetty. Jos lähetit kysymyksen, olemme yhteydessä mahdollisimman pian.
Hupsista! Joku meni vinoon. Kokeile uudestan tai lähetä postia info@signcircle.fi