signcircle network

Tuomme pelaajat ja joukkueet yhteen

SignCircle Network -sovellus on parhaillaan kehitteillä. Sovelluksen tarkoitus on kerätä pelaajat ja joukkueet yhdelle samalle alustalle, ja pyrimme tätä kautta helpottamaan ja nopeuttamaan sopimusten syntymistä.

Kun sopimukset syntyvät helpommin, saadaan parempia joukkueita, ja koko lajin taso paranee.

Pelaajien kannalta seuraavien joukkueiden valinnat monipuolistuvat, ja vaihtoehtojen lisääntyessä pelaajat voivat vaikuttaa omaan pelaajauraansa ja kehitykseensä paremmin kuin ennen.

Sovelluksen kehitys alkoi vuoden 2020 kesällä, ja olemme keränneet käyttäjiltämme kullanarvoisia mielipiteitä ja näkökulmia sovelluksen suunnittelun avuksi. Sovellusta kehittää joukkueurheilua hengittäviä sovelluskehityksen rautaisia ammattilaisia, joten lopputuote tulee olemaan sekä käyttäjäystävällinen, tyylikäs ja ennenkaikkea toimiva, kaikkia osapuolia palveleva kokonaisuus. STAY TUNED!

usein kysytyt kysymykset

Jos et löydä vastausta täältä, älä epäröi kysyä meiltä!

Q: Koska sovellus aukeaa?
A: Beta-vaihe aloitetaan mahdollisimman pian keväällä 2021. Sovellus julkaistaan offseasonin 2021-2022 aikana.
Q: Veloitatteko sovelluksen kautta syntyvistä sopimuksista "välityspalkkiota"?
A: Emme veloita. Haluamme auttaa pelaajat ja joukkueet yhteen, mutta emme puutu sopimuksen tekemiseen.
Q: Voiko sovellukseen liittyä kuka vain?
A: Pelkästään lisensöidyt pelaajat ja joukkueet voivat liittyä palveluun. Mikäli emme tunne rekisteröitynyttä pelaajaa tai joukkuetta, pyydämme heitä tunnistautumaan.
Q: Voinko piilottaa profiilini tarvittaessa?
A: Kyllä voit! Sinun ei tarvitse poistaa profiiliasi, jos et käytä palvelua. Voit piilottaa profiilin esimerkiksi sopimuksesi ajaksi, ja laittaa itsesi näkyville taas sopimuksen päätyttyä.
Q: Missä lajeissa sovellus toimii?
A: Sovellus toimii tällä hetkellä vain lentopallossa. Tavoitteenamme on laajentaa sovellusta myös muihin joukkue-urheilulajeihin.
Q: Toimiiko sovellus myös Suomen ulkopuolella?
A: Sovellukseen voi liittyä pelaajia ja joukkueita myös Suomen ulkopuolelta, mutta pyrimme ensisijaisesti auttamaan ensin pelaajat ja joukkueet yhteen Suomen sisälllä. Tavoitteemme on kuitenkin kansainvälistää sovelluksemme myöhemmin.
Lähetä meille postia!
Kiitos! Palautteesi on lähetetty. Jos lähetit kysymyksen, olemme yhteydessä mahdollisimman pian.
Hupsista! Joku meni vinoon. Kokeile uudestan tai lähetä postia info@signcircle.fi