Parempien pelaajasopimusten puolesta

SignCircle Consulting tarjoaa konsultointipalveluja tavoitteellisille urheilijoille sekä joukkueille, jotka haluavat varmistaa sopimuksensa pitävyyden. Kun sopimus on laadittu huolellisesti molempia osapuolia reilusti palvellen, saadaan mahdolliset riitatilanteet soviteltua helposti.

Liian usein pelaajat ja joukkueet ajautuvat napit vastakkain, kun jokin pykälä sopimuksessa on epäselvästi kirjattu tai jopa jätetty kirjaamatta. Yleisimmät riitatilanteet urheilijasopimuksissa liittyvät loukkaantumisiin, palkanmaksuun, edustukseen ja käytöstapoihin. Nämä ja kaikki muut riitatilanteet olisi selvitettävissä helposti, jos sopimus olisi tehty huolellisesti ja kaikki mahdolliset tilanteet huomioiden.

Tutustu konsultointipalveluihimme ja varaa halutessasi soittoaika. Selvitetään yhdessä tarpeesi konsultoinnille!

usein kysytyt kysymykset

Jos et löydä vastausta täältä, älä epäröi kysyä meiltä!

Q: Koska sovellus aukeaa?
A: Beta-vaihe aloitetaan mahdollisimman pian keväällä 2021. Sovellus julkaistaan offseasonin 2021-2022 aikana.
Q: Veloitatteko sovelluksen kautta syntyvistä sopimuksista "välityspalkkiota"?
A: Emme veloita. Haluamme auttaa pelaajat ja joukkueet yhteen, mutta emme puutu sopimuksen tekemiseen.
Q: Voiko sovellukseen liittyä kuka vain?
A: Pelkästään lisensöidyt pelaajat ja joukkueet voivat liittyä palveluun. Mikäli emme tunne rekisteröitynyttä pelaajaa tai joukkuetta, pyydämme heitä tunnistautumaan.
Q: Voinko piilottaa profiilini tarvittaessa?
A: Kyllä voit! Sinun ei tarvitse poistaa profiiliasi, jos et käytä palvelua. Voit piilottaa profiilin esimerkiksi sopimuksesi ajaksi, ja laittaa itsesi näkyville taas sopimuksen päätyttyä.
Q: Missä lajeissa sovellus toimii?
A: Sovellus toimii tällä hetkellä vain lentopallossa. Tavoitteenamme on laajentaa sovellusta myös muihin joukkue-urheilulajeihin.
Q: Toimiiko sovellus myös Suomen ulkopuolella?
A: Sovellukseen voi liittyä pelaajia ja joukkueita myös Suomen ulkopuolelta, mutta pyrimme ensisijaisesti auttamaan ensin pelaajat ja joukkueet yhteen Suomen sisälllä. Tavoitteemme on kuitenkin kansainvälistää sovelluksemme myöhemmin.
Lähetä meille postia!
Kiitos! Palautteesi on lähetetty. Jos lähetit kysymyksen, olemme yhteydessä mahdollisimman pian.
Hupsista! Joku meni vinoon. Kokeile uudestan tai lähetä postia info@signcircle.fi