Tuomme joukkueurheilun kommunikoinnin tähän päivään.

SignCircle perustettiin vuonna 2021 tavoitteenaan helpottaa pelaajien ja seurojen välistä yhteydenottoa sekä vähentää pelaajasopimuksista aiheutuneita riita- ja ongelmatilanteita.

Pelaajina huomasimme, että sopimustilanteet olivat usein liian hämärän peitossa. Pelaajat eivät tienneet, missä joukkueissa olisi tilaa, eikä joukkueet tienneet kaikista vapaista pelaajista. Etenkin uran alkuvaiheissa pelaajat joutuvat näkemään todella suuren vaivan päästäkseen joukkueiden tietoisuuteen.

Pelaajien oletetaan usein jatkavan edelliskauden seurassaan. Monet pelaajavaihtoehdot jäävät seurojen puolesta pelaajakartoituksen ulkopuolelle pelkästään luulojen tai epätietoisuuden vuoksi. Tilanteet elämässä saattavat muuttua ja moni pelaaja on valmis haasteisiin uudessa ympäristössä. Haluamme helpottaa ja nopeuttaa tiedonkulkua ja samalla kehittää joukkueurheilun kommunikointia

Sopimuskartoituksen helpotuksen lisäksi haluamme tarjota pelaajille ja seuroille maan parasta sopimuskonsultointia. Olemme keränneet taustallemme lakiasiantuntijoita ja lajikohtaiset haasteet ja kompastuskivet tuntevia ammattilaisia.

Perustajat puhuvat omasta kokemuksesta

SignCirclen on perustanut joukko lentopallopiireissä marinoituneita urheilijoita, jotka ovat kyllästyneet joukkueurheilun vanhanaikaisiin tapoihin. Päätimme lyödä viisaat päämme yhteen ja lähteä kokeilemaan, onko urheiluyhteisö valmiina ottamaan askeleen kohti nykypäivää.

Eetu Rantanen

Lue Bio
eetu@signcircle.fi
toimitusjohtaja

Sakari Mäkinen

tietojohtaja
Lue Bio
sakke@signcircle.fi

Tapio Toiviainen

myyntipäällikkö
Lue Bio
tapio@signcircle.fi

Aleksi Mutka

Markkinointipäällikkö
Lue Bio
aleksi@signcircle.fi

Kasimir Vuorinen

Asiakkuusjohtaja
Lue Bio
kasimir@signcircle.fi

Jarno Jokihaara

kehityspäällikkö
Lue Bio
jarno@signcircle.fi

Apunamme konsultoimassa

Varmistaaksemme palvelumme laadun jokaiselle asiakkaallemme myös vaikeimmissakin tapauksissa, olemme saaneet avuksemme rautaisia ammattilaisia konsultointiavuksi.

Nisse Huttunen

toimitusjohtaja
Lue Bio

Kaius Peltonen

tietojohtaja
Lue Bio

Yrityksen yhteystiedot:

SignCircle Oy
Postiosoite: Leinolankatu 58 B 3, 33580 Tampere, Finland
Puh: (+358) 040 576 1044
Y-Tunnus: 3191468-1
Lähetä meille postia!
Kiitos! Palautteesi on lähetetty. Jos lähetit kysymyksen, olemme yhteydessä mahdollisimman pian.
Hupsista! Joku meni vinoon. Kokeile uudestan tai lähetä postia info@signcircle.fi